Belevingsboerderij de Zes Grazen

Rust, ruimte en beleving voor zorg en meer

De Zes Grazen

Belevingsboerderij de Zes Grazen is gelegen in het dorp Sint Annen. Op de boerderij wordt passende dagbesteding aangeboden in de weidsheid en rust van het Groninger landschap. 

Activiteiten

Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen zullen door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd worden. In de vorm van evenementen en maandthema's is er altijd wat te beleven. 

Nieuws

Het begin van de lammertijd, de aankondiging van een evenement, de openingstijden van de boerderij en meer nieuws op en over Belevingsboerderij de Zes Grazen. 

Wordt vriend van de Zes Grazen


Een vriend sponsort de belevingsboerderij!

Het doel van deze vriendenclub is om leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren, de dieren te verzorgen en de boerderij en speelweide goed te kunnen onderhouden.

Wij zijn een particuliere belevingsboerderij en krijgen geen subsidies van de overheid. Onverhoopte kosten, zoals een bezoek van de dierenarts of het repareren van een speeltoestel, kunnen met behulp van de vriendenclub worden opgevangen.

Lammetjesaaidag AFGELAST


Zoals u/jullie wellicht al gehoord of gezien hebben, zijn alle evenementen tot 1 juni 2020 afgelast in verband met het coronavirus.
Dit betekent dat ook de Lammetjesaaidag geen doorgang kan en mag vinden, waardoor wij hebben moeten besluiten om de Lammetjesaaidag af te lassen.

Zowel voor ons als zelfstandige organisatie/belevingsboerderij als voor ons persoonlijk is dit een tegenslag. We hadden er ontzettend veel zin in om er weer een mooie dag van te maken, maar gezondheid staat momenteel voorop.

Natuurlijk gaan wij nadenken over een eventueel nieuw evenement, rondom de zomer.
De geitenlammetjes zijn dan geen 'lammetjes' meer, maar ondanks dat zijn ze altijd in voor een knuffel.

Houdt de Facebookpagina en de website in de gaten voor leuke updates over de boerderij en voor een eventueel nieuw evenement!

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Vogelzang)