Activiteiten


Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen zullen door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd worden. In de vorm van activiteiten voor jong en oud en verschillende evenementen is er altijd wat te beleven. 

In de wintermaanden, van november tot en met maart, zal er iedere maand een activiteit of evenement georganiseerd worden. 

In de zomermaanden, van april tot en met september, zijn de dierenweide en de ontmoetingsruimte open voor bezoekers. De openingstijden van de Belevingsboerderij zullen op de website komen. 

Lammetjesaaidag met voorjaarsmarkt en tweedehands kledingbeurs


Op zaterdag 20 april 2019, van 10:00 uur tot 17:00 uur, vindt voor de tweede keer de lammetjesaaidag met voorjaarsmarkt en tweedehands kledingbeurs plaats bij Belevingsboerderij de Zes Grazen.

Belevingsboerderij de Zes Grazen is een erkend fokbedrijf van Stichting Zeldzaam Huisdier voor de Nederlandse bonte geit. Op deze dag bent u van harte welkom om kennis te maken met dit ras en de geitenlammetjes te komen knuffelen en aaien.

Daarnaast zullen diverse particulieren en bedrijven tijdens de lammetjesaaidag aanwezig zijn met hun producten op de voorjaarsmarkt. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij al deze leuke standhouders! 

Naast de voorjaarsmarkt zal er ook dit jaar weer een tweedehands kledingbeurs zijn. Diverse particulieren zullen hun tweedehands kleding, voor mannen, vrouwen en/of kinderen, aanbieden. 

Entree is gratis.
Parkeren van de auto kost €2,- en kan in het weiland achter de boerderij.

Social media 

Contact

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-11277838 (Titia Zuur)